1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Ajándéékártya Mini
Ajándéékártya Mini
5 000 Ft

Ajándéékártya Mini

Ajándéékártya Mini
Ajándéékártya Mini
Ajándéékártya Mini
Szeretnél Adamo élményt ajándékozni, de nem tudod melyiknek örülnének? Babahinta legyen vagy inkább Junior? Rózsaszín kell vagy talán inkább kék?

Lepd meg a kismamát, anyukát egy ajándékkártyával, hogy kiválaszthassa a számukra legmegfelelőbb Adamo terméket.Az ajándékkártya kiállítástól számított 9 hónapig használható fel, webáruházunkban történő rendelés esetén.
Minden kártya egyedi kóddal ellátott, felhasználása egy alkalommal lehetséges!
Brand
Adamo
5 000 Ft
Részletek
Felhasználás menete:

1. Az adamohammock.com oldalon választd ki a megvásárolni kívánt termékeket, tedd a kosárba, majd a „Pénztár” menüpontban a „KUPON” mezőbe írd be az ajándékkártya hátulján szereplő kódot és kattints az aktiválás gombra.

2. Az ajándékkártyán szereplő összeg a kosaradban lévő termékek összegéből levonásra kerül (a szállítási költség nem tartozik ide)

3. Az ajándékkártyákon szereplő összegből nem áll módunkban visszaadni, így a kosaradban lévő termékek összegének el kell érnie minimum az ajándékkártya összegét.