1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Hintarugó 10-15 kg
Hintarugó 10-15 kg
4 900 Ft

Hintarugó 10-15 kg

Hintarugó 10-15 kg
Hintarugó 10-15 kg

Fejlessz, és Emeld a hintázás élményét Adamo hintarugóval!

 

Az adamo hintarugó egyedi kalibrálásának köszönhetően, könnyedén megnyugtathatod és fejlesztheted gyermeked.

 

A babád súlyának megfelelő Adamo hintarugó csatlakoztatásával, a babahinta, a mindenoldalbeli mozgást tudja produkálni, ezáltal ugyanazokat az ingereket tudjuk előidézni, mint amit a babád már az anyaméhben megtapasztalhatott. Ez nyugtatólag hat a rá, fogzás, pocakfájás vagy frontok esetén is.

 

Az Adamo hintarugó különlegessége:

- Az Adamo hintarugó Az Adamo saját fejlesztésű alkatrésze, amelyet az eredeti adamo babahintához terveztünk, fejlesztő szakemberek bevonásával.

- Az Adamo babahinta rugó, bababarát biztonsági elemekkel, és védőhuzattal felszerelt.

- A kalibrálás alapján, két tipusát különböztetjük meg, a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét.

 

Az Adamo hintarugó, az Adamo babahinta kiegészítő eleme, válassz a babád súlyának megfelelőt!

A rugó cseréje 6 havonta kötelező!

 

 

 

Brand
Adamo
4 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Tudd meg, miért van két féle rugónk! Miért fontos ez egyáltalán?

A hinta önmagában is megnyugtató érzést nyújt, de mindez a rugóval kombinálva még jobban fokozható. A hintázás élményét a rugó legalább 50 %-kal növeli, hiszen a baba nem csak előre, hátra vagy körkörösen mozdul el, hanem a rugónak köszönhetően mindez kiegészül egy fel – le mozgással is. Fontos, hogy válaszd mindig a babád súlyának megfelelő rugót. Nem csak az élmény, hanem a baba biztonsága miatt is.

Persze most gondolhatod azt, hogy elég lesz a babának majd akkor a rugót beszerezni, ha már 10 kg felett lesz a súlya vagy már a születésétől jó lesz csak a nagyobb súlyú babáknak valót használni. Azt kell mondjam, hogy bizony tévedsz! A 10-15 kg –ig ajánlott rugónk egyrészt meg sem fog moccanni egy újszülött súlya alatt, másrészt pedig születés után nagyon fontos a babáknak a ringatás, hintáztatás hiszen már a pocakban is ezt a mozgást érezte 9 hónapon át. A 0-10 kg rugónkkal a babát fel le is tudod majd finoman mozgatni, ezáltal egy az egyben azt a mozgást tudod imitálni hintánkkal, amit már a pocakodból is jól ismer, és amire a babák leginkább megnyugodnak.

Ezért imádják az újszülöttek a megfelelő rugóval kiegészített ADAMO hintát, hiszen megnyugtat, ellazít és akár el is altat!

Persze ha a baba már nehezebb, mint 10 kg vagy önállóan erőteljesen hintázik a hintában (8 hónapos kor felett) akkor jöhet a nagyobb a 10-15 kg-ig használatos rugó. Ekkorra már a baba nagy valószínűséggel fel fog tudni ülni hintában.A baba lábát ekkor már ki kell dugni a lábnyílásokon és a fenekét annyira húzzuk előre, hogy a gyermek comb tövénél legyenek a hinta lábnyílásai!

Ekkor a babahinta magasságát úgy kell beállítani a kötélzeten elhelyezett magasság állítását szolgáló karabiner segítségével, hogy a baba lába ne érintkezzen a talajjal (ezt valószínűleg a gyermek fejlődéséhez és a hinta igazodásához mérten akár napi rendszerességgel is állítani kell). Ha megfelelően állítottuk be a hintát, akkor a gyermek súlypontja a hinta elejébe helyeződik, így az elől levő rudazat a baba vállmagasságába igazodik (így a súlypont illetve a magasság együtteseként sem kimászni sem kifordulni nem tud a gyermek). Ez a magasság arra készteti, hogy a fenekével lenyomja a hintát és rugózzon!

A hintát nem javasolt teljesen leengedni, a baba ne álljon teljesen a talpán a hintában.

Ez által a bölcsőhinta máris átváltozik rugós hintává! Innen indul aztán az igazi móka, mikor a baba már saját maga irányítja a hintát, a koordinációs képessége is fejlődik! Ezáltal segítjük Őt a későbbi magabiztos járásban. Ha pedig elfárad a baba csak hátára fekszik, és a bölcsőhinta elringatja, elaltatja…

Minden Adamo hintarugó a biztonsági előírásoknak megfelelően biztonsági hevederrel ellátott! Használt rugót biztonsági okokból nem áll módunkban elállás esetén visszavásárolni!
Hasonló termékek