Adamo lux

Már 68.990 Ft-tól

Több évtizedes szakmai tapasztalatunkat és a sok éves visszajelzéseiteket is figyelembevéve alkottuk meg az Adamo LUX babahintát.
Innovatív megjelenésével a tökéletességre és a minél egyszerűbb, biztonságosabb használatra törekedtünk!  Szerkezetében teljesen eltérő a klasszikus Adamo babahintától.

MEGVÁSÁROLOM

ADAMO LUX

Bemutatjuk a legújabb – díjnyertes – hintánkat

2022 ⸻ Magyar Formatervezési Díj

Megalkottuk

Az első hintánk megalkotása óta már közel 20 év telt el. Az akkori „ihletet” adó apróság, fiunk Ádám, ma már felnőtt egyetemista. Ez idő alatt nem csak Ő, de az eredeti Adamo babahinta is sokat változott, fejlődött. A fejlődést pedig nagy mértékben az adamo Édesanyák és gyermekeik tapasztalatának köszönhetjük. Így született meg bennünk a gondolat, hogy a jónál is jobbat alkossunk, gyúrjuk össze a Ti tapasztalataitokat a Mi tudásunkkal és hozzunk létre egy mind tudásban, minőségben, biztonságban és designban tökéletes babahintát, az ADAMO LUX-ot.

ADAMO X REMION DESIGN

Engedjétek meg, hogy bemutassuk a LUX babahinta tervezőjét Oravecz András formatervezőt, a REMION Design tulajdonos-ügyvezetőjét.

Az ADAMO X REMION több éves munkájának és együtt gondolkodásának eredményeként születhetett meg az ADAMO LUX babahinta, melyre büszkék lehetünk, hiszen EGYÜTT a jobbnál is jobbat, TÖKÉLETESET alkottunk.

Szeretnél naprakész lenni?Iratkozz fel hírlevelünkre!