Barion Pixel

Rovarháló LUX babahintához

11.900Ft

Az Adamo LUX babahinta kiegészítő terméke


 • 14 napos visszaküldési lehetőség
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak

Háborítatlan pihenés

A szabad levegőn alvás a legtöbb babának nagy mértékben megnöveli a napközbeni alvás idejét. Ahhoz hogy gyermeked háborítatlanul pihenhessen a megoldás a keresztrúddal ellátott hintákhoz készült rovarháló, amely tökéletesen zár így semmilyen rovar vagy bogár nem tud rajta bejutni.

Megnövelt lábrész

A nagyobbaknak sem kell lemondani a kinti pihenésről, hiszen az Adamo LUX rovarháló megnövelt lábrésszel rendelkezik, így a már lábtartóval szunyókáló gyermekek is extra kényelemben élvezhetik a szabadlevegőt.

Maximális biztonság

A rovarháló egészen a kötélzet felső részétől kerül rögzítésre a hintához, a rugó által biztosított mozgást nem akadályozza, a rovarok bejutását viszont annál inkább!

Sem a hintát sem a gyermeket nem javasolt tűző napfénynek kitenni, mindig árnyékos helyet válassz a kinti szundikáláshoz.

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 0,25 kg
Méretek 28,5 × 22 × 4,5 cm

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

 • GLS házhozszállítás
 • GLS csomagpont
 • Foxpost
 • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
  0
  Kosár
  Üres kosárShop