Stand callback

Dear Customers!

Az Adamo - Hammock Kft. és az általa forgalmazott állvány gyártója a Mano Acélműlműhely Kft. ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a termékek Piacfelügyeletéről szóló tv. alapján az Adamo állványt forgalomból visszahívjuk. 

Elvégeztük a forgalomba hozott termék felülvizsgálatát, és megállapítottuk, hogy egyes esetekben, nem megfelelő összeszerelés esetén az állvány első lábrögzítésénél anyagfáradás fordulhat elő, melynek következményeként az állvány instabillá vállhat. 

Vásárlóink biztonsága kiemelt fontosságú számunkra, ezért is döntöttünk úgy, hogy elővigyázatosságból visszahívjuk azokat az 5 elemből álló állványokat, melyek első kitámasztó lábrésze egy csavarral van rögzítve, illetve 2019.04.01-2019.10.31. között voltak megvásárolhatóak.

Cégünk az ezen időszak alatt vásárolt állványokra vonatkozóan, élve szavatossági kötelezettségével CSERE lehetőségét biztosítja az Önök számára.

Amennyiben az itt írt időszak alatt vásárolt állványt:

Kérjük, hogy jelentkezzen e-mailben a hello@adamo.hu címen vagy a termék vásárlási helyén, hogy megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb megoldást a cserére.

Köszönettel az Adamo csapata