Do you need assistance? Don not hesitate to contact us: info@adamo.hu

Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
94.73

Adamo Baby Hammock Plum

Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum
Adamo Baby Hammock Plum

Accessories provided:
• Unprocessed bars,
• rope,
• crossbar,
• a carabiner for adjusting the height of the hammock,
• a colorful cushion,
• and a durable shell made of 100% cotton.

ATTENTION! The spring is not included. You have to choose the appropriate (0-10/10-15 kg) for your kid's weight and put it in the cart.
The ADAMO baby hammock is actually a cradle hammock, and it is suitable for use with babies either until they turn 3 years old, or until they reach 15 kilograms.

94.73
We recommend the following product(s) as accessories
Details

AMIT AZ EREDETI ADAMO BABAHINTÁROL TUDNI ÉRDEMES:

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.

Az Adamo hintáit, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is.

Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.

Hintáink a kor elvárásainak, és az előírásoknak megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlődés között.

Termékeink magas minőségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.

Munkánkat a BETHESDA Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet is támogatja.

 

További információkról, illetve a hinta helyes használatával kapcsolatban, a Ti kérdeztétek https://adamohammock.com/hu/ti-kerdeztetek menüpontban és youtube csatornánkon tájékozódhatsz!

Info
Type
Baby Hammock
Color
Patterned
Similar products