Do you need assistance? Don not hesitate to contact us: info@adamo.hu

Playmat

Ahogy a környezetvédelem és a tudatos vásárlás egyre inkább a mindennapjaink részévé válik, úgy a babatermékek megvásárlása során is egyre többen hajlanak a fenntartható megoldások felé. A baba játékok, és a babaszoba kialakítása során is egyre többen törekednek arra, hogy kevesebb darabot vásárolnak, de azok legyenek hosszan használható minőégi termékek.

Fedezd fel az Adamo játszószőnyeget, amely igazán puha és kényelmes felületet biztosít a babádnak játék és pihenés közben! Nézz körül, és válaszd ki a hozzátok leginkább passzolót, vagy a számotokra legkedvesebb mintázatút.

Az Adamo játszószőnyeg egyedülállóan nagy méretű, így tökéletesen elfér rajta kisbababád a legnagyobb mocorgások közben is! A legnagyobb átmérője akár 140 cm is lehet, így rengeteg helyet biztosít a babád számára, hogy kényelmesen és szabadon játszhasson. A szőnyeg 100% pihe-puha pamut textil borítással rendelkezik, amely kellemes tapintást biztosít a baba érzékeny bőrének.

Az Adamo játszószőnyeg különlegessége a dupla réteg és a közte lévő vastag bélés. Ez a kialakítás extra melegséget és kényelmet nyújt a babádnak. Ahogy a babád ráfekszik erre a puha felületre, garantáltan érezni fogja a meleg és a biztonság érzését.

Minden Adamo játszószőnyeget egy praktikus utazó/tároló táskával együtt szállítunk. Így könnyedén magaddal viheted bárhova, legyen az egy kirándulás, látogatás vagy akár a nagyszülőknél töltött idő. A tároló táska segítségével pedig könnyedén összehajthatod és tárolhatod a játszószőnyeget, amikor éppen nincs használatban.

Ne habozz tovább, és tedd még vidámabbá és kényelmesebbé a babád játék idejét az Adamo játszószőnyeggel! Fedezd fel a puhaság és a kényelem új szintjét, és hozd meg a legjobb döntést a babád számára!


4product 14
4product 14

Miért érdemes neked is egy baba játszószőnyeget beszerezni?


A baba játszószőnyeg kiváló választás minden kisgyermekes anyukra számára, hiszen:

A talaj közelsége pozitív: Ahogy kisbabánk fejlődik egyre több időt kell a talajon tölteniük, hogy ismerkedhessenek a környezetükkel. Fontos, hogy több látószögből is felmérhessék környezetüket!

Játékterületet biztosít: A játszószőnyeg biztosít egy biztonságos és kényelmes helyet a babáknak, ahol szabadon játszhatnak és felfedezhetik a körülöttük lévő világot. A szőnyeg sima, puha felülete ideális az ülésre, kúszásra, mászásra és játékra.

Fejleszt: A játszószőnyeg sokféle érzékelési és motoros készség fejlesztését segíti elő. A babák interaktív játékokkal, formákkal, színekkel és textúrákkal találkozhatnak a szőnyegen, ami fejleszti a kéz- és lábkordinációt, az ügyességet, valamint az érzékelési és felfedező képességeket. Továbbá a színek megválasztása is fontos szempont környezetünk számára, hiszen a színek olyanok a szemnek, mint a zene a fülnek!

Pihenés kényelmesen: A játszószőnyeg puha és kényelmes felületet biztosít a babák számára a pihenéshez és a relaxáláshoz. A pamut vagy más kellemes anyagból készült borítás kényelmes alátámasztást nyújt, amikor a babád fekszik vagy ül a szőnyegen.

Biztonság és védelem: A játszószőnyeg megvédi a babát a kemény és hűvös padlótól, vagy más kemény felületektől, mint például a csempe vagy a fa. és csökkenti a sérülés kockázatát!

Hordozhatóság: Az ADAMO játszószőnyeg hordozható, így bárhol elővehetjük, mint például rokonoknál vagy akár utazás közben. A praktikus és szép hordozható táskának köszönhetően – ami jár a termékhez – pedig nem lesz teher a cipekedés!

Az ADAMO játszőnyeg fejlesztése során fő szempontok voltak:


Biztonság: Mint minden termékünknél itt is kifejezetten ügyeltünk arra, hogy a termék használata biztonságos legyen kisbabád számára.

Tartós kialakítás: Az ADAMO játszőnyeg követi a babahintánk során megálmodott minőséget. Törekedtünk arra, hogy a legjobb anyagokat használjuk, amely nemcsak kisbabádnak kényelmes, hanem számodra is hosszú távú minőséget biztosít.

Nagyobb méret: Kisbabáink úgy nőnek, mint gombák! Pontosan ezért egy nagyméretű játszőnyeget álmodtunk meg, hogy sokáig tudjátok örömmel használni.

Színvilág: Az ADAMO-nál mindig törekedtünk az egyszerű, de mégis vidám, a kisbaba készségeit leginkább fejlesztő kialakításra. Ez mutatkozik meg a baba játszőnyegeknél is!

Hordozhatóság: Baba játszószőnyegünk praktikusan összehajtható, ráadásul egy gyönyörű hordtáskát is biztosítunk hozzá! A legtöbb játszőnyeg bonyolult összeszerelése miatt nem hordozható, így csak otthoni környezetben tudod azokat megfelelően használni.

 

Gyakran ismételt kérdések a baba játszőnyeggel kapcsolatosan


Milyen korban lehet elkezdeni használni a játszószőnyeget?


A játszószőnyeget általában a csecsemő kortól kezdve lehet használni, amikor már képesek a hasukra vagy hátukra fordulni. Általában 3 hónapos kortól kezdik el aktívan felfedezni a játszószőnyeget, de mindig figyeld meg a gyermeked fejlődését és alkalmazkodj a saját ritmusához.

Milyen anyagokból készülnek a játszószőnyegek?


A játszószőnyegek különböző anyagokból készülhetnek, de gyakran használnak pamutot vagy más puha, kellemes tapintású textíliákat. Az ADAMO játszőnyegeknél nagy hangsúlyt fektettünk a bababarát anyaghasználatra, azaz nem okozzanak irritációt vagy allergiás reakciókat.

Hogyan tisztítható az ADAMO játszószőnyeg?


Mivel az Adamo játszószőnyeg 100% pamut borítással, és könnyű flíz töltettel rendelkezik, így az ápolása igen egyszerű és praktikus! Mivel töltetét több helyen is rögzítettük, így mosógépben, kímélő programon 30 fokon mosható!

Biztonságos-e hosszabb ideig a játszószőnyegen hagyni a babát?


A játszószőnyeget mindig felügyelet mellett használja kisbabánk, nem szabad egyedül hagyni rajta.

Meddig lehet használni a játszószőnyeget?


A játszószőnyegek általában a baba első életévében népszerűek, de sok tényező befolyásolhatja, meddig használhatók. Amikor a baba már ülni tud vagy aktívabban mozog, esetleg kinőtte a szőnyeg méretét, érdemes elkezdeni új szórakozás után nézni!