2020.12.31.

ADAMO-HAMMOCK GYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI KFT

SAJTÓKÖZLEMÉNY

AZ ADAMO HAMMOCK KFT TECHNOLÓGIAI MEGÚJÍTÁSA

Befejeződött a Helyi vállalkozók, termelők műszaki-technológiai és infrastrukturális fejlesztéseinek támogatása elnevezésű, VP6-19.2.1.-6-2-17 kódszámú pályázati felhívásra benyújtott projektterv megvalósítása az Adamo Hammock Gyártó és Kereskedelmi Kft-nél.

Az ADAMO-HAMMOCK GYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI Kft a Helyi vállalkozók, termelők műszaki-technológiai és infrastrukturális fejlesztéseinek támogatása című, VP6-19.2.1.-6-2-17 kódszámú felhívás keretein belül a „Az Adamo Hammock Kft technológiai megújítása” elnevezésű és 3055892604 iratazonosító számon nyilvántartott projekt keretein belül 3 466 457 Ft támogatást nyert el fejlesztési céljainak megvalósítására. A támogatás intenzitása 60%. A projekt tervezett befejezése: 2020.12.31.

Az Adamo Hammock a tulajdonos saját fejlesztésű babahintájának fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a folyamatos a minőségi termékgyártásra és a folyamatos termékfejlesztésre, hogy az előírásoknak és a fogyasztók igényeinek, elvárásainak megfelelő termékeket forgalmazhassanak. A projekt keretein belül az Adamo Hammock Kft eszköz és szolgáltatásfejlesztése, illetve technológiai megújítása valósul meg. A beszerezni tervezett eszközök és szolgáltatások mind a vállalkozás megújítását és a piaci jelenlét fokozását szolgálják. A vállalkozási tevékenység minden szegmense érintett a projekt tevékenységei által. Mind a gyártás, mind a termékfejlesztés, mind a marketing mind pedig az irodai adminisztrációs tevékenység vonatkozásában történik fejlesztési tevékenység

A fejlesztés megvalósult szakmai műszaki tartalma:

• a termékfejlesztés érdekében formatervezési szolgáltatás igénybevétele tervezett, amely célja új termék kifejlesztése és bevezetése a piacra. A formatervezés végeredményeként egy sorozatgyártásra alkalmas prototípus jött létre, amely alapul szolgál további műszaki fejlesztések megvalósításához.
  • az irodai munka hatékonyságának növelése érdekében új laptopok és monitor beszerzése valósult meg, amely által korszerűbb körülmények között végezhetik a vállalkozás alkalmazottai adminisztrációs tevékenységeiket
  • a marketing tevékenység fejlesztése érdekében egy nagy teljesítményű fényképezőgép és objektívek, illetve fotós táska beszerzésére került sor, amelyet termékfoltozásokhoz, marketing és reklám kampányok tervezéséhez, megvalósításához használunk fel
  • A gyártást szolgáló eszközök fejlesztése érdekében egy új reteszelőgépet szereztünk be

A korszerű berendezések, eszközök és szolgáltatások hozzájárulnak a vállalkozás technikai megújításához és a minőségi termékek gyártásához