1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Blog

Az ADAMO története II.

2023.01.22 15:56
Az ADAMO története II.

Előző posztunkban meséltünk cégünk múltjáról, most szeretnénk egy kicsit jobban a jelenbe és a jövőbe is beengedni benneteket. Merre járunk a világban, merre tervezünk terjeszkedni... Annyi minden áll mögöttünk, előttünk, csupa – legalábbis számunkra, de reméljük egy-kettő nektek is – izgalmas dolog.

Előző posztunkban meséltünk cégünk múltjáról, most szeretnénk egy kicsit jobban a jelenbe és a jövőbe is beengedni benneteket. Merre járunk a világban, merre tervezünk terjeszkedni... Annyi minden áll mögöttünk, előttünk, csupa – legalábbis számunkra, de reméljük egy-kettő nektek is – izgalmas dolog.

Az Adamo cég napjainkban egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, ami nem is csoda, tekintve, hogy mekkora hangsúlyt fektetnek a folyamatos fejlesztésekre, amit a legjobb szakemberek bevonásásával igyekeznek elérni.

Évi fejlődése 10%, hála a folyamatos internetes jelenlétnek, és az ezzel párhuzamosan bővülő vevői körnek. A weboldalon a világ minden tájáról fogadják a megrendeléseket, jelenleg hat külföldi, és 60 magyarországi viszonteladó partnerük van. Az elmúlt évben megközelítőleg 8.000 db hintát értékesítettek.

Ami kiemelkedő fontosságú a cég vezetőinek, az a szülőkkel való állandó, személyes kapcsolattartás. Ezt a folyamatosan rendelkezésre álló ügyfélszolgálattal szeretnék biztosítani, ahol minden felmerülő kérdésre, problémára igyekeznek választ és megoldást találni.

2018-ban elindult az Adamo-mami blog, ahol a mindennapi dolgaikba nyújtanak betekintést, lehetőséget nyújtva ezzel a közvetlen kommunikációra a családokkal. 

A másik fontos találkozási pontok a kiállítások, Magyarországon és külföldön egyaránt. Itt személyesen is kapcsolatba tudnak kerülni a szülőkkel és a leendő Adamo-babák is kipróbálhatják a termékeket, illetve azok a családok, akik már használják a hintákat, itt megoszthatják a tapasztalataikat, nagyban segítve ezzel a közös munkát. 

Az idei év egyik fő eseménye augusztusban volt, lehetőség adódott egy koppenhágai bemutatkozásra a CIFF Kids szervezésében. Ez Észak-Európa legrégebben működő vására, évente kétszer rendezik meg, egyik fő célja az ott lévők folyamatos inspirálása, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Nagyon nagy büszkeség volt, hogy az ADAMO is meglehetősen nagy népszerűségnek örvendhetett a skandináv látogatók körében is.

A vállalkozás folyamatos fejlődése nagyban köszönhető a stabil pénzügyi háttérnek, a gyors, pontos és korrekt munkavégzésnek, a jó kapcsolattartásnak és a vevői kör folyamatos bővülésének.

Munkavállalóik nagyban hozzájárulnak a cég sikeréhez, tőlük a legnagyobb – és talán egyetlen – elvárás a magas minőségű munkavégzés és a precizitás.

Nagyon nagy örömmel tölti el a két vezetőt, hogy sok-sok gyermeket ajándékozhattak eddig is meg a hintázás csodás élményével, és – nem is annyira titkos – vágyuk, hogy gyermekeik, Ádám és Anna is ekkora örömüket leljék benne, ha majd tovább viszik vállalkozást.

A rengeteg tesztelés, hozzáértők bevonása a folyamatokba, a vélemények meghallgatása vezetett el oda, hogy most, 17 évvel az első hinta elkészítése után elmondhatják, ebben az évben – remélhetőleg még ősszel! – bemutatkozik majd az ADAMO legújabb, legkorszerűbb fejlesztésű hintája.