1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Videók

A baba és a gyermek első találkozása a hintával.

A kisgyermekek első találkozása a hintával nagyon meghatározó, ezért mindig a legnagyobb odafigyeléssel, magabiztosan kezdjük el, lehetőleg akkor, amikor gyermekünk jó kedvű.

Sokat énekeljünk, mondókázzunk hintázás közben, hiszen ezzel is nagyban segítjük az ő testi-lelki fejlődését.

Adamo babahinta és hintarugó használata

Az Adamo hinta rugó megfelelő kiválasztásával, az anyaméhben már megtapasztalt ingereket adhatjuk vissza babának.

A gyermeked súlya alapján válaszd ki a rugót aszerint, hogy bölcsős időszakban használjátok a hintát vagy már intenzíven, játékra is.

Adamo babahinta állványra függesztése

Az Adamo babahinta kompatibilis az Adamo hintaállványokkal. A hintaállvány tartó funkciót lát el a bölcsős időszakra, addig a pontig használható még gyermeked önmagát nem hintáztatja.

Adamo babahinta felfüggesztése gerendára

A babahinták felfüggesztését elsősorban mennyezetre, vagy gerendára ajánljuk. Nagy előnye, hogy a gyermekeknek, sokkal nagyobb és biztonságosabb a játék tere ezáltal, amelynek nagy szerepe van a kéz-láb koordináció kialakulásában.

Adamo babahinta használata kopp stoppal

Az Adamo babahinta egyik nagyon hasznos kiegészítője a kopp-stop. Puhaságának köszönhetően igazán komfortossá teszi a hintát.

A kopp-stop használatával könnyebben tisztán tarthatod a külső huzat részt, a mindent megrágcsáló babákkal és a baba nyálával szemben, és ezáltal az élettartamát is nagyban növelheted.

Az ülni tudó babák a nagy hintázás és móka közepette gyakran alszanak el spontán fejüket a kopp-stopnak támasztva, ezért mindenképpen hasznos és kényelmes kiegészítője a hintának a mindennapos használatban.

Adamo babahinta használata lábtartóval

Fokozd az élményt és fokozd a kényelmet!

Az Adamo lábtartó ergonomikus kialakítással rendelkezik a pici lábak kényelméért. Használata akkor ajánlott, amikortól a baba lábát kidugtuk a hinta elülső nyílásain. A nagyobb babák esetében (ha már ül) csak az alvás idejére ajánljuk a lábtartó használatát. A lábtartó két pozícióba állítható patentok segítségével. Az alapbeállítás, a hinta alsó részének meghosszabbítása.