SZAKÉRTELEM          MEGBÍZHATÓSÁG         MINŐSÉG         BIZTONSÁG         DESIGN        SZAKÉRTELEM          MEGBÍZHATÓSÁG         MINŐSÉG         BIZTONSÁG         DESIGN        SZAKÉRTELEM          MEGBÍZHATÓSÁG         MINŐSÉG         BIZTONSÁG         DESIGN    

Nyerj időt a feltöltődésre!

Babaaltatás, amely könnyedén átalakul egy kisgyermek lendületéhez

Az Adamo több évtizedes tapasztalatával megalkotta a legbiztonságosabb és leghatékonyabb fejlesztő függőhintákat

Az Adamo hinták  kifejezetten időtálló vászonból és kezeletlen kemény fából, kimagasló szaktudással, és a legjobb alapanyagokból kézzel készülnek.

Rólunk mondták

ADAMO LUX

Mert minden baba a legjobbat érdemli!

Bemutatjuk a legújabb – díjnyertes – hintánkat

2022 ⸻ Magyar Formatervezési Díj
LÁSSUK

Amiért az Adamo különleges és amitől a varázslat működik

Adamo hinta, A legegyszerűbb és a legnagyszerűbb mód a gyermekek fejlesztésére és megnyugtatására.Babahintáink már közel 20 éve segíti azokat az édesanyákat, akiknek szüksége van egy kis pihenésre, megállásra a babakor itt-ott kaotikus időszakaiban, mint például a fogzás és a pocakfájás.Az Adamo hinták sikere és különlegessége az egy pontos felfüggesztésnek és a speciális textileknek köszönhető.

Az Adamo márka, babák és gyermekek számára készít már több évtizede, kényelmes és biztonságos fejlesztőhintákat, amelyek kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és gyermekkorház is részt vett. Nagy tapasztalattal rendelkezik a minőségi és biztonságos babahinta gyártás, illetve az Adamo babahintákkal való kora fejlesztés területén. Magyarországon a legnagyobb konduktori háttérrel bír és mára, már több felnőtt Adamo generációval büszkélkedhet.

Az Adamo babahinta kényelmes, biztonságos és természetes megoldást kínál a baba ringatására, ami segíthet a baba nyugodt, kiegyensúlyozott pihenésében. Ergonomikus kialakításának köszönhetően, kényelmes és stabil pihenőhelyet biztosít.

Az Adamo hinták időtálló, speciális textilekből készülnek, amelyek mérettartóak.

Az eredeti Adamo hinták kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei hatására, rendkívüli fejlesztő hatással bír a babák és a gyermekek számára.

Az Adamo babahinta rugózása rendkívül finom és érzékeny, így a baba mozgására, sírására azonnal aktiválódik. A hinta finom mozgása hasonló ahhoz, amit a babák az anyaméhben tapasztalnak, így segíti a baba nyugodt és kiegyensúlyozott állapotban tartását.

A babahinta kis mérete miatt könnyen hordozható és  egyszerűen használható akár utazás közben is. A hinta szétszedhető és egyszerűen tárolható.

Az Adamo babahinta fenntartható módon, környezetbarát anyagokból készül!

Termékeink tervezésekor, nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre annak érdekében, hogy több generáción át használhatóak lehessenek, elkerülve ezzel a túltermelés esélyét.

Rólunk írták


Minden valódi mesebirodalomban ott a helye az Adamo hintáinak!

 – Elle Decor

2022-ben Lifestyle kategóriában az Adamo brandje díjazta a neves francia újság

– Milk Magazin

Forbes cikk

A Small & Sweet rovatban helyet kapott az Adamo a dinamikus fejlődésének köszönhetően

– Forbes

Oszd meg velünk!

Az első hintánkat Ádám fiunknak készítettük, amely csodálatos élmény volt, mert először hallottuk őt kacagni. Szeretnénk ha te is megosztanád vélünk az első mosolyt vagy kacagást amit a hintázás élménye váltott ki a gyermekedből. Egy fotó vagy egy rövid videó elegendő ahhoz, hogy részesei lehessünk e csodás élménynek. Ne feledjétek, a családunk és a sok nevetés teszi csodássá az életünket, és a mi munkánkat pedig ez teszi értékessé! Oszd meg elégedettséged a közösségi médiánkon keresztül, vagy e-mailben  velünk.

Legfrissebbbejegyzéseink

Nothing found.

Szeretnél naprakész lenni?Iratkozz fel hírlevelünkre!