Pelenkázó alátét

9.900Ft -tól

Teremtsd meg az otthonosság érzetét utazáskor is!

Törlés

  • 14 napos visszaküldési lehetőség
  • Áraink 27 % ÁFÁ-t tartalmaznak

Kompakt praktikum

A pelenkázás nem csak egy alapvető feladat a babaápolásban, hanem az együtt töltött idő lehetősége is, ahol közel kerülhetünk kis csöppségünkhöz. Ennek az élménynek a fokozása érdekében alkottuk meg a praktikus, kényelmes és hordozható pelenkázó alátétjeinket. Termékeink lehetővé teszik, hogy mind a szülők, mind a babák számára a legjobb élményt nyújtsuk. 

Otthonosság mindenhol

Pelenkázó alátétjeinket divatos és színes mintázatokkal láttuk el, így feldobja a pelenkázófelületet. A különböző stílusok nemcsak a gyakorlatiasságát növeli, hanem az otthoni vagy utazás babázós pillanatait is feldobja. 

Vidd magaddal az orvoshoz, védőnőhöz menet vagy csak amikor ellátogattok a nagymamához. Tedd otthonossá a otthonon kívüli pelenkázást!

Kényelmes méret

Az Adamo pelenkázó alátét, a legjobb minőségű pihe-puha textilekből készült, szép és praktikus kiegészítője lesz a mindennapjaitoknak.

Méretei:

Csukott állapotban: 20x29cm
Nyitott állapotban: 75x58cm

Anyaga:

Külső része: 100% ÖKO-TEX pamut vászon
Töltőanyag: 100% poliészter
Belső része: 100% ÖKO-TEX pamut dupla géz

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 0,18 kg
Méretek 29,5 × 20,5 × 4,5 cm
Színek

Dzsungel, Orange, Parrot, Plum

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Cikkszám 701958 Kategória , ,

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

  • GLS házhozszállítás
  • GLS csomagpont
  • Foxpost
  • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
    0
    Kosár
    Üres kosárShop