Adamo lux babahinta

68.900Ft -tól

Magyar Formatervezési Díjas hintánk

Bézs
Menta
Mustár
Terra
Díszcsomagolás
ECO csomagolás - 1.000 Ft
Törlés

  • 14 napos visszaküldési lehetőség
  • Áraink 27 % ÁFÁ-t tartalmaznak

Innovatív megjelenés

Szerkezetében teljesen eltérő a klasszikus Adamo babahintától. Több éves tervezés és tesztelés eredménye. A kivételes minőséget és formát, a Magyar Formatervezési Tanács elismerte, és Magyar Formatervezési Díjjal jutalmazta.

Praktikus

A hinta huzat része stabilan rögzített, úgy ahogyan a kötélvégződések is.  A lekerekített, ívelt hinta keretet, 100% környezetbarát, mosható, ÖKO-TEX minősítésű puha textillel borítottuk, a legjobb alvási és pihenési élmény érdekében. Összeszerelve, díszdobozban szállítjuk!

Hosszútávú befektetés

Többfunkciós babatermék, amely a piciknek szórakoztató vagy éppen pihentető kikapcsolódást, míg a szülőknek kényelmes megoldást kínálnak, valamint pozitív hatást gyakorolnak a család legkisebb tagjaira. Arról nem is beszélve, hogy a minőség, időtálló dizájn lehetővé teszi, hogy éveken keresztül használatba vehessék őket.

Tágasabb, emelt fekvőfelület

Praktikus és kényelmes fészket biztosít a babák számára a mindennapi használat során. Legyen szó napközbeni pihenésről vagy közös játékról.

Az első pillanattól

Már újszülött kortól használható egészen a baba 3 éves koráig, illetve max. 15 kg-ig.
A babahinta kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és korház is részt vett. Teszteléseikkel, véleményezéseikkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy valóban használható legyen.

Sokoldalú fejlesztés

A hinta csak Adamo rugóval használható! A babád súlyának megfelelő rugó kiválasztásával hozzájárul a minden irányú mozgáshoz, mellyel a hinta fejlesztő hatása kiteljesedik.

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 2,3 kg
Méretek 88 × 52,5 × 8,5 cm
Szín

Bézs, Menta, Mustár, Terra

Csomagolás

Díszcsomagolás, ECO csomagolás – 1.000 Ft

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Cikkszám 701903 Kategória , ,

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

  • GLS házhozszállítás
  • GLS csomagpont
  • Foxpost
  • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
    0
    Kosár
    Üres kosárShop