Adamo babahinta állvány

84.900Ft

Az EREDETI Adamo babahinta állvány!

Mi az Adamo-nál elkötelezettek vagyunk, hogy minden babahinta kiegészítőnk a legjobb minőséget képviselje. Nincs ez másképp a babahinta állványunkkal sem, amelyet kifejezetten az eredeti Adamo babahintákhoz készítettünk.

 


  • 14 napos visszaküldési lehetőség
  • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak

Mikor jó az állvány?

Sokszor a babahinta mennyezeti felfüggesztése nem megoldható otthonunk kialakítása miatt, vagy éppen a mennyezet anyagszerkezete nem teszi ezt lehetővé. Ezért alternatívára van szüksége az újdonsült szülőknek.

A hintázás adta lehetőségektől semmiképp nem kell megfosztanunk kisbabánkat, hiszen az ADAMO babahinta állvány tökéletesen biztonságos megoldást nyújt a használat során.

Praktikus és biztonságos kialakítás

Az ADAMO babahinta állvány az eredeti Adamo babahintához terveztük, így a kialakításánál figyeltünk a megfelelő, és biztonságos függesztési magasságra, a tartó elem egyedi ívelésére, hogy a babahinta ütközés mentes legyen a játék, és a kora fejlesztéssorán.  Használata így praktikus és biztonságos alternatívája a mennyezeti felfüggesztésnek a bölcsős időszakra.

Meddig használható?

A babahinta állvány kizárólag Adamo babahintával és 0-10 kg-os hintarugóval használható!

Mivel beltéri, talajhoz nem rögzített állványról beszélünk, így maximum 10 kg-ig, illetve addig a pontig használható, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja.

Egyedi design

Babahinta állványunk tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, és egyben arra, hogy a lakásunk mutatós bútordarabja is lehessen. Mert mi hiszünk abban, hogy a biztonság, a praktikum, és a szépség, kéz a kézben járhatnak!

Hasznalati útmutató

Letöltés

Babahinta állvány – Az eredeti ADAMO babahinta állvány

Az Adamo babahinták egyik legsikeresebb kiegészítője az Adamo babahinta állvány.

Mi az Adamo-nál elkötelezettek vagyunk, hogy minden babahinta kiegészítőnk a legjobb minőséget képviselje. Nincs ez másképp a babahinta állványunkkal sem, amelyet kifejezetten az eredeti Adamo babhintákhoz készítettünk.

Miért hasznos az Adamo babahinta állvány?

Sokszor a babahinta mennyezeti felfüggesztése nem megoldható otthonunk kialakítása miatt, vagy éppen a mennyezet anyagszerkezete nem teszi ezt lehetővé. Ezért alternatívára van szüksége az újdonsült szülőknek.

A hintázás adta lehetőségektől semmiképp nem kell megfosztanunk kisbabánkat, hiszen az ADAMO babahinta állvány tökéletesen biztonságos megoldást nyújt a használat során.

A babahinta állványt kisbabánk hosszú távon használhatja?

Mivel beltéri, talajhoz nem rögzített állványról beszélünk, egészen addig használható az állvány, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja!

Praktikus és biztonságos kialakítás:

Az ADAMO babahinta állvány az eredeti Adamo babahintához terveztük, így a kialakításánál figyeltünk a megfelelő, és biztonságos függesztési magasságra, a tartó elem egyedi ívelésére, hogy a babahinta ütközés mentes legyen a játék, és a kora fejlesztéssorán.  Használata így praktikus és biztonságos alternatívája a mennyezeti felfüggesztésnek a bölcsős időszakra. Az Adamo babahinták használata, közel 20 éves múltra tekint vissza, hosszas tesztelések és fejlesztések állnak mögötte, mind a biztonság és a praktikum tekintetében.

Nem csak praktikus, szép is:

Babahinta állványunk tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, és egyben arra, hogy a lakásunk mutatós bútordarabja is lehessen. Mert mi hiszünk abban, hogy a biztonság, a praktikum, és a szépség, kéz a kézben járhatnak

Válaszd Te is az ADAMO babahinta állványt. Ne feledd, a babahinta állvány kizárólag babahinta rugóval használható. Kizárólag az eredeti kiegészítők, és alkatrészek használatát javasoljuk! (Hiszen a tesztelések így történtek)

Tömeg 16 kg
Méretek 87,5 × 143,5 × 16 cm

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

  • GLS házhozszállítás
  • GLS csomagpont
  • Foxpost
  • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
    0
    Kosár
    Üres kosárShop