Hintarugó babahintához

5.490Ft -tól

Az EREDETI Adamo babahinta kiegészítő terméke!

Fokozd az élményt és fejleszd gyermeked észrevétlenül!

0-10 kg
10-15 kg
Törlés

 • 14 napos visszaküldési lehetőség
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak
adamo babahinta rugóval
adamo babahinta lux rugóval
adamo babahinta teljes rugóval

Egyedi kalibrálás

Az Adamo hintarugó Az Adamo saját fejlesztésű alkatrésze, amelyet az eredeti adamo babahintához terveztünk, fejlesztő szakemberek bevonásával. Egyedi kalibrálásának köszönhetően, könnyedén megnyugtathatod és fejlesztheted gyermeked.

Sokoldalú fejlesztés

A hinta önmagában is megnyugtató érzést nyújt, de mindez a rugóval kombinálva még jobban fokozható. A hintázás élményét a rugó legalább 50 %-kal növeli, hiszen a baba nem csak előre, hátra vagy körkörösen mozdul el, hanem a rugónak köszönhetően mindez kiegészül egy fel – le mozgással is. Ez a minden irányú mozgás pedig hozzájárul gyermeked idegrendszeri fejlődéséhez.

Két méretben

A kalibrálás alapján, két tipusát különböztetjük meg, a 0-10 kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét. Mindig a babád súlyának megfelelő rugót kell választani!

Hogyan kezd el

Születés után nagyon fontos a babáknak a ringatás,  hintáztatás hiszen már a pocakban is ezt a mozgást érezte 9 hónapon át. A 0-10 kg rugónkkal a babát fel le is tudod majd finoman mozgatni, ezáltal egy az egyben azt a mozgást tudod imitálni hintánkkal, amit már a pocakodból is jól ismer, és amire a babák leginkább megnyugodnak.

 

Biztonságos használat

Az Adamo babahinta rugó, bababarát biztonsági elemekkel, és védőhuzattal felszerelt. A hintarugó egy állandóan mozgásban lévő alkatrész, melynek használata folyamatos ellenőrzést igényel. Fontos, hogy a felfüggesztés során gondosan ellenőrizzük a biztonsági hevederrel ellátott rugótakaró beakasztását!

Nagyobbaknak

H a baba már nehezebb, mint 10 kg vagy önállóan erőteljesen hintázik a hintában (8 hónapos kor felett) akkor jöhet a nagyobb a 10-15 kg-ig használatos rugó.
Ekkora a baba valószínűleg már ülni fog a hintában, a lába nem érintkezik a talajjal (a magasság állító alkatrésszel beállítva). Súlypontja a hinta elejébe helyeződik, így az elől levő rudazat a vállmagasságába igazodik. Ez a magasság arra készteti, hogy a fenekével lenyomja a hintát és rugózzon!

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 0,335 kg
Méretek 26 × 3,5 × 3,5 cm
Rugó méret

0-10 kg, 10-15 kg

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

 • GLS házhozszállítás
 • GLS csomagpont
 • Foxpost
 • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
  0
  Kosár
  Üres kosárShop