1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Adamo LUX

Több évtizedes szakmai tapasztalatunkat és a sok éves visszajelzéseiteket is figyelembevéve alkottuk meg az Adamo LUX babahintát.

Innovatív megjelenésével a tökéletességre és a minél egyszerűbb, biztonságosabb használatra törekedtünk!  Szerkezetében teljesen eltérő a klasszikus Adamo babahintától. A hinta huzat része stabilan rögzített, úgy ahogyan a kötélvégződések is.  A lekerekített, ívelt hinta keretet, 100% környezetbarát, mosható, ÖKO-TEX minősítésű puha textillel borítottuk, a legjobb alvási és pihenési élmény érdekében.

 

A tágasabb és emelt fekvőfelület praktikus és kényelmes fészket biztosít a babák számára a mindennapi használat során.

Az Adamo bölcsőhinta hatékonysága mellett az Adamo Lux babhintát, a legjobb anyagokból készítettük, így rendkívüli minőséget képvisel a babatermékek piacán. Kivételes minőséget és formát, a Magyar Formatervezési Tanács elismerte, és Magyar Formatervezési Díjjal jutalmazta.

Az Adamo LUX babahinta a külföldi szakemberek elismerését is kivívta, hiszen a francia MILK Magazin, a Best babatermékek között említi az Adamo márkanevet.

Mi hiszünk abban, hogy a szépség, a funkcionalitás és a minőség, kéz a kézben járhatnak!


4termék 14
4termék 14