Kedvezményezett neve:
ADAMO-HAMMOCK GYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI Kft

Pályázati felhívás neve, kódszáma
Helyi fejlesztések támogatása

Projekt címe:
Termékinnováció az Adamo Hammock Kft-nél

Támogatás összege:
11 498 809 Ft

Támogatás mértéke:
60%

Projekt tartalma:

Az Adamo Hammock Kft 2005-ben alakult vállalkozás. A cég egyedi babahinta tervezéssel és gyártással foglalkozik, és közel 16 személy számára biztosít stabil munkahelyet. A vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a folyamatos a minőségi termékgyártásra és a termékfejlesztésre, hogy az előírásoknak és a fogyasztók igényeinek, elvárásainak megfelelő babhintát forgalmazhassanak.

A vállalkozás további fejlesztése és a termékeladások számának növeléséhez nélkülözhetetlen egy korszerű, új design bevezetése a piacra. 2021-ben az Adamo – Hammock Kft termékével elnyerte a Magyar Formatervezési díjat terv kategóriában. A leader által támogatott projektterv megvalósításával a formatervezési díjat nyert hinta sorozatgyártásának alapfeltételeit szeretnénk kialakítani. Az új formaterv alapján a legnagyobb változás, hogy míg a korábbi hintát darabokból kellett összeállítaniuk a
szülőknek, addig az új hinta a dobozból kivéve használatra kész. A sorozatgyártás előkészítése érdekében elkészítjük az új sablonokat/kereteket/elemeket, amelyek a gyártás alapját képezik. A sorozatgyártáshoz a hinta egyéb kiegészítőinek modernizációja is meg kell, hogy valósuljon, ezért a projektterv tartalmaz formatervezési szolgáltatást is.
E mellett tartalmazza még a gyártás előkészítéseként a különböző keretek és sablonok elkészítését, illetve 2 db Tablet beszerzését.
A projekt eredményeként megteremthetjük a formaterv díjban részesülő termék piacra való bevezetésének feltételeit és megteremtjük a sorozatgyártás lehetőségét is megfelelve a vásárlók és a fogyasztóvédelem előírásainak is. A projekt eredményeként új elemek kerülnek bevezetésre a gyártás során (új kötélvég, új keret, új állvány), amelynek sorozatgyártásához szükséges keret és fröccsöntő szerszám elkészítése jelenti az alapot és a gyártás előfeltételét is. A projekt megvalósításával lehetőségünk lesz az új elemek gyártására magas darabszámban és jó minőségben.

Tervezett befejezési dátum:
2024.08.31.

Támogató Okirat iratazonosító:
3339121828

Sajtóközlemény