Barion Pixel

Babahinta összeszerelés

1.990Ft

Az EREDETI Adamo babahinta kiegészítő szolgáltatása.


 • 14 napos visszaküldési lehetőség
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak

Praktikus segítség

Ha nem szeretnél bajlódni a babahinta összeállításával vagy csak időt szeretnél spórolni akkor erre van szükséged! Nem kell mást tenned, mint ezt a szolgáltatásunkat a kosaradba rakni.

Ebben az esetben, amikor megkapod a csomagodat csak ki kell emelni a dobozából és felakasztani a megfelelő helyre.

Rugóval együtt

A rugót csak akkor tudjuk a helyére tenni a kötélzeten, amennyiben egyazon megrendelésben szerepel a hintával. Amennyiben már rendelkezel rugóval, a kötélzetre a használati útmutatóban található módon kell rátenned!

Csak babahinta

Az összeszerelés szolgáltatást kizárólag a klasszikus babahintákhoz kérd! A LUX és Junior hinták összeszerelt állapotban érkeznek hozzád!

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

 • GLS házhozszállítás
 • GLS csomagpont
 • Foxpost
 • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
  0
  Kosár
  Üres kosárShop