Hintakampó fába és betonba

1.990Ft

Az EREDETI Adamo babahinta kiegészítő kelléke.

Nélkülözhetetlen kiegészítő, mely biztosítja a biztonságos hintázás teljes szabadságát!


 • 14 napos visszaküldési lehetőség
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak

Biztonság

Az Adamo hintakampókat a legjobb minőségű dupla komponensű Fischer dübellel látjuk el, a minél szélesebb körű felhasználás és a tökéletes biztonság érdekében. A famenetes hintahorog többszörösen visszakanyarodó vége pedig biztosítja a megfelelő felfüggesztést hintáink számára.

Kérjük, hogy a biztonságos felszereléshez kérd szakember (pl. villanyszerelő) segítségét!

Hosszútávú megoldás

Az Adamo babahintái 3 éves korig, míg a Junior hinta 5 éves korig használható. A hintakampó tökéletes választás amennyiben egy hosszú távú megoldást keresel a felrögzítésre. Segítségével a kezdetektől egészen az óvodás korig megoldódik a hintázás kérdése. Legyen szó lágy ringatásról vagy pörgő, forgó aktív játékról a hintában, ezzel a felfüggesztés móddal a hintázásnak csak a képzelet szab határt.

Szabad mozgás

A babahinta állvánnyal szemben, a hintakampó már a nagyobbak számára is szabadabb mozgást tesz lehetővé.

Fontos, hogy a hintakampó installálásakor olyan helyet válasszatok, ahol biztosított a megfelelő távolság (körülbelül 1,5 méteres sugarú körben szabad terület), ezáltal a nagyobb mozgások is zöld utat kaphatnak.

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 0,15 kg
Méretek 22,5 × 4,5 × 4,5 cm

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

 • GLS házhozszállítás
 • GLS csomagpont
 • Foxpost
 • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
  0
  Kosár
  Üres kosárShop