Pótkötélzetek

2.500Ft -tól

Segítünk, hogy ne legyen gond a nagyobb belmagasság vagy a kinti hintázás. Válaszd a Nektek leginkább megfelelő pótkötelet!

Főkötél
Heveder 1,5 m
Heveder 2 m
Pótkötél 1,7 m
Pótkötél 2,1 m
Törlés

 • 14 napos visszaküldési lehetőség
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmaznak

Megfelelő magasságban

Az Adamo hintái mindig a baba fejlődési korának és a helység magasságának megfelelően állíthatóak a hosszúság állító karabinerrel ellátott főkötélzetnek köszönhetően.

A főkötélzet minden hintához tartozó alap felszereltség, a hinta alkatrésze.

Új vásárlása abban az esetben van szükség, ha több helyen szeretnéd használni a hintád vagy régi hintád újítanád fel.

Extra magasság

Hintáink kötélzete az átlag 2,8 méteres belmagassághoz került kialakításra. Abban az esetben, ha ennél magasabb belső térrel rendelkező helységben kerül a hinta felfüggesztésre, szükség lehet pótkötélre. A pótkötélzet mindkét vége karabinerrel ellátott, így egyszerűen csatlakoztatható a hinták kötélzetéhez.

Két méretben kapható: 1,7 és 2,1 méter hosszúságban

Kinti hintázás

A jó idő beköszöntével nem csak bent van lehetőség a hintázás adta lehetőségeket kiélezni. Tavasztól őszig akár a teraszra vagy a kerti fára is ki tudjuk akasztani a hintákat, legyen az babahinta vagy junior hinta. Ehhez segítségünkre lesz a heveder, melyet csak egyszerűen át kell hurkolni a gerendán, fa ágon és a végén lévő karabínerre akasztható a hinta kötélzetének vége.

Két méretben kapható : 1,5 és 2 méter hosszúságban

Hasznalati útmutató

Letöltés
Tömeg 0,165 kg
Méretek 26 × 16,5 × 3,5 cm
Hosszúság

Főkötél, Heveder 1,5 m, Heveder 2 m, Pótkötél 1,7 m, Pótkötél 2,1 m

ECO csomagolás: Kiválasztható babahinta, LUX hinta és Junior hinta esetében. Amennyiben ezt a csomagolást választod termékedhez, abban az esetben a csomagban szereplő összes termék díszdoboz nélkül kerül kiszállításra ( a hintákhoz rendelt kiegészítők is pl rugó, kampó).

Szállítási információk

Magyarországi megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 3-5 nap. Munkatársaink minden megrendelés esetében a lehető leggyorsabb kiszállításra törekszenek!

Megrendelésed a következő szállítók egyikével jut el hozzád Magyarország területén belül

 • GLS házhozszállítás
 • GLS csomagpont
 • Foxpost
 • MPL futárszolgálat

A pontos szállítási árakat itt találod:

Szállítás

Visszaküldés (Elállási jog)

A fogyasztó (magánszemély esetén)az elállás jogát  a kézbesítéstől számított 14 napon belül gyakorolhatja. Ezen jogának érvényesítéséhez a ÁSZF részeként található Elállási nyilatkozatot írásban az info@adamo.hu címre kell eljuttatni. Az áru eredeti állapotában történő visszaküldése a fogyasztó feladata.

Részletes feltételek :

ÁSZF

!

Privacy Preference Center

0
  0
  Kosár
  Üres kosárShop