Babafészek

Babafészek – ADAMO minőségben

A babafészek az egyik legnépszerűbb termék a kisgyermekes szülők körében, nem véletlenül. Rengeteg lehetőséget nyújt a család számára egy minőségi babafészek, hiszen a tökéletes pihenés záloga lehet. Az ADAMO babafészek biztonságos és minőségi anyaghasználatával hozzájárul kisbabád épségéhez.

Üdvözlünk az ADAMO babafészek világában! Teremts kisbabád számára olyan környezetet, ahol igazán jól érezheti magát. A babafészek a legjobb barátja az anyukának és a kisbabának is. A kisbaba számára egy olyan kényelmes és biztonságos környezetet biztosít, ahol nyugodtan pihenhet, a szülők pedig teljes nyugalommal jöhetnek, mehetnek, hiszen tudják: mindig szemmel tarthatják békésen pihenő kisbabájukat.

Az ADAMO babafészek:

Kivételes anyaghasználattal rendelkezik: Babahintáink által rengeteg tapasztalattal rendelkezünk  a legjobb minőségű anyagokkal kapcsolatban, amelyeket a kisbabád is imádni fog. Ezt a tudást használtuk fel a babafészek termékeinknél is: élvezzétek a pihenést a legjobb minőségben, mert megérdemlitek!

Rengeteg teszten esett át: Fontos számunkra, hogy kizárólag olyan terméket értékesítsünk, amelyet alaposan teszteltünk. Nincs ez másképp a babafészek esetén sem. A teszteknek köszönhetően a legjobb minőséget kapjátok!

Könnyen tisztítható: Mivel kisbaba korban még sűrűn fordulnak elő „balesetek”, fontosnak tartottuk, hogy a babafészek anyaga és kialakítása, ne csak szuper kényelmes, de könnyen tisztítható is legyen! Az Adamo babafészek huzata eltávolítható, töltete és matraca szellőztetéssel fertőtleníthető!

Design és minőség: Minden termékünknél nagy hangsúlyt fektetünk a biztonság mellett a megjelenésre. Minden alkalommal a legújabb divattrendeket követjük a mintahasználat során. A tervezés fontos pontja, hogy vizuálisan hogyan jelenik meg a babafészek. Az érdekes mégis harmonikus mintázatoknak köszönhetően az ADAMO babafészek maximálisan elősegíti a pihenést, kisfiúk és kislányok számára egyaránt!


4termék 14
4termék 14

Gyakran ismételt kérdések a babafészek termékekkel kapcsolatosan


Miért jó a babafészek?

A babafészeknek számos előnye van a kisbaba és a szülők számára is. A babafészek vásárlás elsődleges célja, hogy nyugodt és békés körülményeket tudj teremtetni kisbababád alvásához. Meleg és puha kialakítása az anyaméhre emlékezteti a kisbabát. Ennek köszönhetően pedig békésen térhet nyugovóra.

A babafészek könnyen hordozható, így a nyugodt pihenés bárhol könnyedén előidézhető, akár egy kirándulás alkalmával is. Fontos! A babafészek a baba hordozására nem alkalmas!

Biztonságos a babafészek?

Igen! Az Adamo babafészek kialakítása biztonságos. A fejrészt 2 cm-el megemeltük, így a fejrészen a fekvő felület nem simul hozzá a matrachoz, ezáltal légrés keletkezett a két anyag között!   Azonban mindezek ellenére is, csak szülői felügyelet mellett használható!

Az Adamo babafészek méretei:

Külső mérete: 85x55cm

Belső mérete: 55/65x26cm

Fiú és lány babafészek. Van különbség?

A fiú és lány babafészekként árult termékek között egyedül a mintázat szokott eltérni, funkciók tekintetében nincs különbség.

Milyen mintázatú babafészek érhető el az ADAMO kínálatában?

Natúr – A tökéletes természetesség. Egyszerű, mégis természetközeli színe nyugtatóan hat kisbabánkra.

Dzsungel – A dzsungel által nyújtott sokszínűség és nyugalom árad kisbabád felé.

Meseerdő – Elrepíti kisbabád az álmok világába.

Virágom – Egy békés hely, ahol a virágok frissessége öleli körbe babádat.

Használata helyhez kötött?

Az Adamo babafészek bárhol, és bármilyen környezetben jó szolgálatot tesz. A lakás bármely pontján használhatjátok, de nem alkalmas a baba hordozására! 

Hogyan lehet tisztítani?

Az Adamo babafészek, a többi forgalomban kapható fészekkel ellentétben szétszedhető, huzata eltávolítható, így tisztítása nagyon egyszerű! A részletekről a használati útmutatóból tájékozódhatsz!

Meddig lehet használni?

A babafészek használata 6-7 hónapos korig javasolt.

Babafészek vélemények – Mit gondolunk az ADAMO-nál a babafészekről?

A babafészek egy rendkívüli segítség a kisgyermekes szülőknek. Nem véletlenül az egyik fő termékünk a babahinták mellett, hiszen a fészek által kínált nyugalmat és biztonságot nem sok más termék tudja biztosítani.

Az ADAMO babafészek anyaga és kialakítása egyedülálló, ez teszi értékesebbé számotokra bármelyik másik fészeknél.

Bízunk benne, hogy elégedettek lesztek vele. Szeretettel készítettük, Nektek!