Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue
97.13

Adamo Baby Hammock Light blue

Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue
Adamo Baby Hammock Light blue

Accessories provided:


Unprocessed bars,
• rope,
• crossbar,
• a carabiner for adjusting the height of the hammock,
• a colorful cushion,
• and a durable shell made of 100% cotton.

ATTENTION! The spring is not included. You have to choose the appropriate (0-10/10-15 kg) for your kid's weight and put it in the cart.
The ADAMO baby hammock is actually a cradle hammock, and it is suitable for use with babies either until they turn 3 years old, or until they reach 15 kilograms.
Our hammock is recommended for newborns as well, you can use it from the moment you arrive home from the hospital. Our hammocks are made of natural materials and textiles, so you can be sure that your baby gets the best. The hammock is suitable for babies between the age of 0-3, or up to 15 kilograms. As the hammock is secured at one point, the possibilities of the hammock are versatile: it can be used either as a cradle, your baby can sit in it, or even play around and swing.

The hammock helps the development of balance, eye-hand coordination, strengthens the legs, and it supports the weight gain of premature babies, and also makes their development more balanced. And the best thing is, that it all happens while your little one is having fun!

The ADAMO baby hammock helps to ease the most difficult phases such as tummy aches, teething, anxiety, makes times spent home more entertaining, and it helps the development of babies while they are having fun.

Material
Adamo
Material
textile: 100% Cotton, rope: 100% Polypropylene, bars: Beech
97.13
Details

AMIT AZ EREDETI ADAMO BABAHINTÁROL TUDNI ÉRDEMES:

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.

Az Adamo hintáit, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is.

Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.

Hintáink a kor elvárásainak, és az előírásoknak megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlődés között.

Termékeink magas minőségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.

Munkánkat a BETHESDA Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet is támogatja.

 

További információkról, illetve a hinta helyes használatával kapcsolatban, a Ti kérdeztétek https://adamohammock.com/hu/ti-kerdeztetek menüpontban és youtube csatornánkon tájékozódhatsz!

Additional products
Similar products