Lábtartó

Most, hogy már ADAMO márkát választottad, ideje, hogy megismerkedj az egyik leghasznosabb kiegészítővel, így biztos a legjobb döntést tudod meghozni vásárlás előtt. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az eredeti ADAMO babahinta élményét tovább fokozd!

Termékeinkhez számos hintakiegészítőt lehet kapni, amelyekből az egyik legfontosabb, és leghasznosabb eszköz a lábtartó. Ezzel a kiegészítővel nem csak a baba kényelmét, de a biztonságos fejlődését is támogatni tudod.

Attól a perctől kezdve, hogy a hinta lábnyílásait használjátok, érdemes Adamo lábtartót beszereznetek. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a baba lábát nem engedjük lógni a napközbeni pihenések alkalmával, így tehermentesítjük a csípőrészt! Az Adamo babahinta lábtartóval késleltetni tudjuk a baba felülését a hintában!

Miért is fontos tehát a lábtartó használata?

A lábtartó használata azért fontos, mert megakadályozza a baba korai felülést, és a napközbeni pihenések alkalmával a lábikók lógását! így támogatjuk a baba egészséges mozgás fejlődését. A lábtartó felcsatolásával a gyermekünk lábát egyenesen tartjuk, így megakadályozzuk a túl korai felülést.

Fontos, hogy kisbabád már 5-6. hónapban próbálkozni fog a felüléssel. Már a babahinta megvásárlásakor tedd kosárba a hozzá passzoló lábtartót, így biztos nem feledkezel meg a beszerzéséről.  

Csomagban kedvezőbb! Válaszd a csomag ajánlatunkat, hiszen ezen kiegészítőkhöz kedvezményesen juthatsz hozzá!

A Relax csomagban két hasznos kiegészítőt is megvásárolhatsz kedvezményesen.


12termék 112
12termék 112

Az ADAMO babahinta és lábtartó kombinációja a legjobb megoldás kisbabádnak.

Amiben biztos lehetsz a lábtartóval kapcsolatosan:

Kiemelkedő minőség: Az ADAMO lábtartó ugyanolyan kiváló minőségű, mint maga a babahinta. Az erős és tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot.

Egyszerű használat: A lábtartó felszerelése a babhintára gyerekjáték. A lábtartón található patentok segítségével tudod az oldalsó rudakra felhelyezni, és a patentok segítségével a megfelelő méretre alakítani. így a kisbabád azonnal élvezheti a hintázás örömeit.

Az ADAMO babahinta lábtartójával nem csak a teljes ellazulás élményét adod meg kisbabádnak, hanem azt is garantálod, hogy minden hintázás egy felejthetetlen pillanat  lesz számára.

További hasznos ADAMO termékek:

Babahinta

Babafészek

Játszószőnyeg

Pelenkázó alátét