Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett
42 900 Ft

Babahinta Egyedi névvel hímzett

Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett
Babahinta Egyedi névvel hímzett

 

Tedd a kosárba, és a megjegyzés rovatban jelezd a kiválasztott hinta fantázia nevét és a blehímzendő nevet!

 

Az eredeti Adamo babahinta olyan fejlesztőjáték, ami fejleszti az egyensúlyt, a térben való tájékozódást és a finommotoros mozgást.

Az Eredeti Adamo babahinta, már közel 20 éve segíti az édesanyák mindennapjait a babák altatásában és megnyugtatásában a fogzás és a pocakfájás okozta nyugtalan nehezebb napokon is.

Mindezt azon ingerek segítségével, amelyet az eredeti Adamo hinta kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei nyújtanak a babák számára.

 


Az eredeti Adamo babahinta, a már magzati korban átélt ingereket produkálja!

Már újszülött kortól használható egészen a baba 3 éves koráig.
Az Eredeti babhinta kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és korház is részt vett. Teszteléseikkel, véleményezéseikkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy valóban használható legyen a korházi és otthoni fejlesztések során. 


Egypontos rögzítésének és speciális kialakításának köszönhetően az Újbuda Gyermek Fejlesztőház és a BETHESDA Gyermekkorház ajánlása alapján, egy kényelmes és biztonságos eszköz, a babák megnyugtatására és fejlesztésre még a kritikus napokon is, mint a fogzás és a pocakfájás.

Ajánlásaikat ITT találod.


Adamo babahintára vonatkozó fejlesztő feladatsor ITT található, amelyet az Óbudai Fejlesztőház állított össze.


Az Adamo hinta egyik fontos kiegészítő eleme a babák súlyához kalibrált Adamo babhinta rugó!


Adamo babahinta rugóit úgy kalibráltuk, hogy a baba súlyának hatására finom rugózó mozgást produkáljon. A kalibrálás alapján, két tipusát különböztetjük meg, a 0-10kg és a 10-15kg közötti, amelyek helyes megválasztása, nagyban befolyásolja az ingerek előidézésének sikerét.
A finom rugózó mozgás hatására, életre kel a babahinta. Amikor a babád sír vagy csak mocorog, azonnal aktiválja azt. Az Egypontos rögzítésnek és a rugónak köszönhetően a hinta a mindenoldalbeli mozgást tudja produkálni, amely minden fejlesztés alapja.

FONTOS! AZ ADAMO BABAHINTA, CSAK ADAMO BABAHINTA RUGÓVAL EGYÜTT HASZNÁLHATÓ!

CSAK AZ EREDETI ALKATRÉSZEK HASZNÁLATÁT JAVASOLJUK!


Válaszd ki a babád súlyának megfelelő rugót ITT.


Az Adamo babahintádat kérd összeszerelve ITT, hogy azonnal használatba tudjátok venni, amint megérkezett!


Vásárolj kockázatok nélkül! Mi biztosak vagyunk hintáink sikerében, ezért 14 napos visszavásárlási garanciával ajándékozunk meg!

Összes babahintánkat itt találod.

42 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

AMIT AZ EREDETI ADAMO BABAHINTÁROL TUDNI ÉRDEMES:

Az Adamo hinta, a rég elfeledett bölcső és az egy ponton függesztett hinta ötvözete. Újszülött kortól, egészen a baba 3 éves koráig tudjátok használni! Egy ponton, egy rugóval ellátott kötélzeten függeszkedik, így minden irányú mozgást tud produkálni. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként. Egyszerűen megunhatatlan!

Fekvő felülete puha, nem merevített. Speciális kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően, biztonságosan leutánozza azokat a mozgásokat – és így ingereket is – amelyek az anyaméhben is érik a babát. Ez minden csecsemő esetében pozitív hatással bír az idegrendszer érésére, fejlődésére. Emellett az egészséges csecsemő számára egy megnyugtató, biztonságot adó emléket is idéz.

Sérült és koraszülött babák esetében, azért felbecsülhetetlen jelentőségű, mert kiegészíti, és sokkal hatékonyabbá teszi a fejlesztést – a változatos egyensúlyi ingerek, amelyeket ez a hinta remekül biztosít, minden valamirevaló fejlesztés, terápia alapját jelentik.

Az édesanyák körében a hinta sikere abban rejlik, hogy ez a fajta inger, nem csak fejleszti a gyermekeket, hanem a nehezebb napokon, mint a pocakfájás, fogzás, frontok… nagyon könnyen megnyugtatja, és el is altatja a babákat.

Az Adamo hintáit, a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt, ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is használja az állapotfelméréseik során, és jó szívvel ajánlja az édesanyáknak otthoni használatra is.

Miközben gyermeked önfeledten játszik a hintában, észrevétlenül fejleszti, a szem-kéz-láb koordinációját és az egyensúly érzékét is. Ezek a fajta ingerek és fejlesztések hatással lesznek a későbbi beszéd fejlődésre, írás- olvasás tanulásra egyaránt.

Hintáink a kor elvárásainak, és az előírásoknak megfelelően folyamatos fejlesztéseken esnek át. Próbáljuk megtartani az egyensúlyt a régi el nem feledett tudás, a sok éves tapasztalat, valamint az új kutatások és a technikai fejlődés között.

Termékeink magas minőségét a visszajelzéseitek is igazolják, hiszen akár 3-4 babagenerációt is kiszolgálnak. Az Adamo jó hírét értékállóságának is köszönheti.

Munkánkat a BETHESDA Gyermekkórház és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet is támogatja.

 

További információkról, illetve a hinta helyes használatával kapcsolatban, a Ti kérdeztétek https://adamohammock.com/hu/ti-kerdeztetek menüpontban és youtube csatornánkon tájékozódhatsz!

Adatok
Hinta típusa
Babahinta
Szín
Mintás
Hasonló termékek