1000 Ft kedvezmény! Használd az ECO1000 kódot, mellyel "zero waste csomagolásban" kéred hintádat és mi 1000 Ft kedvezményt adunk vásárlásodból. Bővebb információt ITT találsz.

Szűrés
Csomagok
Hinta típusa
Szín

Babahinta állvány

Babahinta állvány – Az eredeti ADAMO babahinta állvány 

Az Adamo babahinták egyik legsikeresebb kiegészítője az Adamo babahinta állvány.

Mi az Adamo-nál elkötelezettek vagyunk, hogy minden babahinta kiegészítőnk a legjobb minőséget képviselje. Nincs ez másképp a babahinta állványunkkal sem, amelyet kifejezetten az eredeti Adamo babhintákhoz készítettünk.

Miért hasznos az Adamo babahinta állvány? 

Sokszor a babahinta mennyezeti felfüggesztése nem megoldható otthonunk kialakítása miatt, vagy éppen a mennyezet anyagszerkezete nem teszi ezt lehetővé. Ezért alternatívára van szüksége az újdonsült szülőknek. 

A hintázás adta lehetőségektől semmiképp nem kell megfosztanunk kisbabánkat, hiszen az ADAMO babahinta állvány tökéletesen biztonságos megoldást nyújt a használat során. 

A babahinta állványt kisbabánk hosszú távon használhatja: Mivel beltéri, talajhoz nem rögzített állványról beszélünk, egészen addig használható az állvány, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja!

Praktikus és biztonságos kialakítás: Az ADAMO babahinta állvány az eredeti Adamo babahintához terveztük, így a kialakításánál figyeltünk a megfelelő, és biztonságos függesztési magasságra, a tartó elem egyedi ívelésére, hogy a babahinta ütközés mentes legyen a játék, és a kora fejlesztéssorán.  Használata így praktikus és biztonságos alternatívája a mennyezeti felfüggesztésnek a bölcsős időszakra. Az Adamo babahinták használata, közel 20 éves múltra tekint vissza, hosszas tesztelések és fejlesztések állnak mögötte, mind a biztonság és a praktikum tekintetében. 

Nem csak praktikus, szép is: Babahinta állványunk tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, és egyben arra, hogy a lakásunk mutatós bútordarabja is lehessen. Mert mi hiszünk abban, hogy a biztonság, a praktikum, és a szépség, kéz a kézben járhatnak!

Válaszd Te is az ADAMO babahinta állványt. Ne feledd, a babahinta állvány kizárólag babahinta rugóval használható. Kizárólag az eredeti kiegészítők, és alkatrészek használatát javasoljuk! (Hiszen a tesztelések így történtek)


2termék 12
2termék 12

Gyakran ismételt kérdések a babahinta állvánnyal kapcsolatosan 

Biztonságos a babahinta állvány használata?  Az ADAMO márka élen jár a megbízhatóságban. Minden termékünket hosszú évekig teszteljük, hogy kisbabád a legnagyobb biztonsággal használhassa.

Mennyi ideig használható? A beltéri, talajhoz nem rögzített állványzatok, mint az Adamo babahinta állvány is, a bölcsős időszakban használhatóak, pontosabban addig, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja. Ezért, mi 10 kg-ban maximalizáltuk az Adamo babahinta állvány használatát!

Szükségem van bármilyen más kiegészítőre a használathoz? 

Igen! Használatához Adamo hintarugó szükséges, így tudod rögzíteni a hintát az állványhoz. Babahinta rugó vásárlása

Kizárólag ADAMO hintával használhatom? 

Babahinta állványunkat az ADAMO babahintákhoz terveztük, így a biztonsági követelmények, kizárólag ADAMO babahintával és kiegészítőivel teljesülnek. 

Kültéren is lehetőségem van használni? 

Első sorban beltéri használatra terveztük, de rövidebb időre, (a napi használat idejére) kültéren is alkalmazható. A teljes sterilitás megtartása érdekében (rozsdásodás, por szennyezés), nem ajánljuk a kültéren történő tárolását.

ADAMO babahintám van, de más típusú állványt szeretnék 

Az ADAMO babahinták az ADAMO állvánnyal lettek tesztelve, így a biztonsági követelményeket kizárólag az ADAMO babahinta állvánnyal teljesülnek. A felfüggesztés módja és az állvány magassága, az eredeti Adamo hintával kompatibilis!

A babahinta állvány szerelése 

A babahinta állvány összeszerelése gyerekjáték: mindössze pár részletből kell összerakni a terméket és máris használatra kész! 

Nézd meg videónkat az ADAMO babahinta állványról: