Szűrés
Csomagok
Hinta típusa
Szín

Babahinta állvány

Babahinta állvány – Az eredeti ADAMO babahinta állvány 

Az Adamo babahinták egyik legsikeresebb kiegészítője az Adamo babahinta állvány.

Mi az Adamo-nál elkötelezettek vagyunk, hogy minden babahinta kiegészítőnk a legjobb minőséget képviselje. Nincs ez másképp a babahinta állványunkkal sem, amelyet kifejezetten az eredeti Adamo babhintákhoz készítettünk.

Miért hasznos az Adamo babahinta állvány? 

Sokszor a babahinta mennyezeti felfüggesztése nem megoldható otthonunk kialakítása miatt, vagy éppen a mennyezet anyagszerkezete nem teszi ezt lehetővé. Ezért alternatívára van szüksége az újdonsült szülőknek. 

A hintázás adta lehetőségektől semmiképp nem kell megfosztanunk kisbabánkat, hiszen az ADAMO babahinta állvány tökéletesen biztonságos megoldást nyújt a használat során. 

A babahinta állványt kisbabánk hosszú távon használhatja: Mivel beltéri, talajhoz nem rögzített állványról beszélünk, egészen addig használható az állvány, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja!

Praktikus és biztonságos kialakítás: Az ADAMO babahinta állvány az eredeti Adamo babahintához terveztük, így a kialakításánál figyeltünk a megfelelő, és biztonságos függesztési magasságra, a tartó elem egyedi ívelésére, hogy a babahinta ütközés mentes legyen a játék, és a kora fejlesztéssorán.  Használata így praktikus és biztonságos alternatívája a mennyezeti felfüggesztésnek a bölcsős időszakra. Az Adamo babahinták használata, közel 20 éves múltra tekint vissza, hosszas tesztelések és fejlesztések állnak mögötte, mind a biztonság és a praktikum tekintetében. 

Nem csak praktikus, szép is: Babahinta állványunk tervezése során nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, és egyben arra, hogy a lakásunk mutatós bútordarabja is lehessen. Mert mi hiszünk abban, hogy a biztonság, a praktikum, és a szépség, kéz a kézben járhatnak!

Válaszd Te is az ADAMO babahinta állványt. Ne feledd, a babahinta állvány kizárólag babahinta rugóval használható. Kizárólag az eredeti kiegészítők, és alkatrészek használatát javasoljuk! (Hiszen a tesztelések így történtek)


2termék 12
2termék 12

Gyakran ismételt kérdések a babahinta állvánnyal kapcsolatosan 

Biztonságos a babahinta állvány használata?  Az ADAMO márka élen jár a megbízhatóságban. Minden termékünket hosszú évekig teszteljük, hogy kisbabád a legnagyobb biztonsággal használhassa.

Mennyi ideig használható? A beltéri, talajhoz nem rögzített állványzatok, mint az Adamo babahinta állvány is, a bölcsős időszakban használhatóak, pontosabban addig, ameddig a baba önmagát nem hintáztatja. Ezért, mi 10 kg-ban maximalizáltuk az Adamo babahinta állvány használatát!

Szükségem van bármilyen más kiegészítőre a használathoz? 

Igen! Használatához Adamo hintarugó szükséges, így tudod rögzíteni a hintát az állványhoz. Babahinta rugó vásárlása

Kizárólag ADAMO hintával használhatom? 

Babahinta állványunkat az ADAMO babahintákhoz terveztük, így a biztonsági követelmények, kizárólag ADAMO babahintával és kiegészítőivel teljesülnek. 

Kültéren is lehetőségem van használni? 

Első sorban beltéri használatra terveztük, de rövidebb időre, (a napi használat idejére) kültéren is alkalmazható. A teljes sterilitás megtartása érdekében (rozsdásodás, por szennyezés), nem ajánljuk a kültéren történő tárolását.

ADAMO babahintám van, de más típusú állványt szeretnék 

Az ADAMO babahinták az ADAMO állvánnyal lettek tesztelve, így a biztonsági követelményeket kizárólag az ADAMO babahinta állvánnyal teljesülnek. A felfüggesztés módja és az állvány magassága, az eredeti Adamo hintával kompatibilis!

A babahinta állvány szerelése 

A babahinta állvány összeszerelése gyerekjáték: mindössze pár részletből kell összerakni a terméket és máris használatra kész! 

Nézd meg videónkat az ADAMO babahinta állványról: