Blog

SALLAI EDINA - INTERJÚ

Finibus Bonorum
2022.11.26 10:55
SALLAI EDINA - INTERJÚ

Egy gyönyörű három gyerekes édesanya nyit ajtót, karján egy kis tündérrel, aki most lesz két éves.  Sallai Edina 2016 nyarán látta meg először az ADAMO hintákat. Ekkor volt várandós a második gyermekével. „A nagylányunk osztálytársánál voltunk, akinek az egy éves kistestvére boldogan kidugott lábacskákkal ringatózott egy hintában. Az édesanyja észrevette, hogy nagyon „szemezek” azzal a hintával, majd megjegyezte: „Rendkívül jó hatással van a baba fejlődésére!” 

Edina a találkozás után kezdett el utánajárni a témának, különböző fórumokon, a közösségi oldalon és baba-mama csoportokban is tájékozódott. „Mindenki nagyon jókat írt róla. Szóval eldöntöttem, hogy én is vásárolok egy pont ugyan ilyet, mert hittem, hogy ebben a hintában könnyedén elaltatom majd napközben is a kisfiamat!”

 

Amikor megszületett Edina kisfia, úgy alakult, hogy a kicsinek egy hónapos koráig kórházban kellett maradnia megfigyelés alatt. Az egy hónap után amint hazatérhettek, megkezdődtek a gyógytornák és a fejlesztések. „A gyógytornász is javasolta, hogy bátran hintáztassuk Benit benne, mert nagyon jó hatással van az idegrendszer fejlődésére. Első próbára szerelem volt! Bence valóban szeretett benne lenni, hintázni, rugózni és aludni is. Remek tapasztalatink voltak a mozgásfejlesztés kapcsán. 2 éves koráig használtuk, lehetett volna tovább is, de nem volt lehetőségünk felfúrni."

 

Edina harmadik gyermeke ambulánsan született, vele a kicsi születésétől kezdve használták az ADAMO hintát. „Guszti rettenetesen sírós baba volt, csak akkor nem sírt, ha cici volt a szájában, ha zúgott a hajszárító, vagy a porszívó, illetve ha a hintázhatott. Szerintem rutinos szülőknek számítunk egészségügyi végzettséggel, mégis nagyon fárasztó időszaka volt ez az életünknek. A hinta tényleg életmentő volt!”

 

Nevetve meséli, hogy a legjobb az egészben az volt, hogy miközben a baba nyugodtan hintázott, ő is békében tudott főzni, mosni, vagy csak leülni meginni egy kávét. „Sokkal könnyebbé tette az altatást. Emlékszem a nappalinkban foglalt helyet a hinta, és mindig jó érzéssel néztem rá. Mi tényleg napi szinten használtuk!” 

 „Az Adamo hinta dizájnja is nagyon tetszett! A stílusa kifinomult, több színben is kapható, prémium minőségű és a megjelenése miatt igazi dísze volt az otthonunknak. Én sárga – barna színben rendeltem.” Edináéknak több más hintájuk is volt az ADAMO termékkel párhuzamosan, de azt látta, hogy ez a márka vált be leginkább a kicsiknél. „Az ADAMO volt a legjobb, a fiúk abban szerettek a legjobban lenni, a többiben sírtak. Ezt a hintát nem a motor hajtja, hanem a baba mocorgásától hintázik. Így a baba korán megtapasztalja, ha mocorog benne a saját ritmusával tudja irányítani a ringást. Ez is fontos tapasztalás egy gyermeknek!”

 

A három gyerekes édesanya személyes tapasztalatai alapján nyugodt szívvel ajánlja mindazoknak, akinek síros a gyermeke! „Nekünk egyedül az ADAMO hinta vált be, mert azt tapasztaltam, hogy minél jobban sír és rúgkapál a gyerek, annál jobban elringatja magát a hintában. Voltak olyan éjszakák, hogy a hinta alatt, a földön aludtam, néha meglöktem a hintát és így volt csend, így tudott aludni a kisfiam.”