A hintáról

Milyen hintát használj?

 1. Ami nulla éves kortól használható
 2. Ami a legjobb anyagokból készült
 3. Aminek gyártója szakértelméről és minőségéről híres
 4. Aminek fejlesztések és több évre visszamenő tesztelések vannak a háta mögött
 5. Aminek biztonságos a rugója, kötélzete

Az Adamo olyan márka, amely a legnépszerűbb a babahinták piacán. Rengeteg pozitív visszajelzéssel rendelkezik a felhasználók által. Az Adamo, már évtizedek óta magas minőségű és biztonságos fejlesztő hintákat készít, amelyek kényelmesek és szórakoztatóak a babák és gyermekek számára.

De miért jó pont az Adamo hinta a babák, kisgyermekek számára?

 1. Szakértelem, tapasztalat és megbízhatóság: Az Adamo márka, babák és gyermekek számára készít már több évtizede, kényelmes és biztonságos fejlesztőhintákat, amelyek kialakításában és fejlesztésében több konduktor, védőnő és gyermekkorház is részt vett.
 2. Biztonság és kényelem: Az Adamo babahinta biztonságos és ergonomikus kialakításának köszönhetően a kisbabák számára kényelmes és stabil pihenőhelyet biztosít. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amely 3 pontossá alakítható, a baba korának megfelelően.
 3. Kimagasló, és exkluzív anyaghasználat: Az Adamo babahinta biztonságos és stabil, speciális textilekből készült, amelyek mérettartóak. Fontos szempont az anyaghasználat során a megfelelő mikroklíma megteremtése, a túlmelegedés elkerülése érdekében és a megfelelő tartás biztosítása.
 4. Korafejlesztő hatás: Az eredeti Adamo hinta kialakítása, speciális anyagösszetétele, és a megfelelően kalibrált alkatrészei hatására, rendkívüli fejlesztő hatással bír a babák számára.
 5. Természetes ringató mozgás: Az Adamo babahinta rugózása rendkívül finom és érzékeny, így a baba mozgására, sírására azonnal aktiválódik. A hinta finom mozgása hasonló ahhoz, amit a babák az anyaméhben tapasztalnak, így segíti a baba nyugodt és kiegyensúlyozott állapotban tartását.
 6. Az Adamo babahinta hordozható és könnyen használható: A babahinta kis mérete miatt hordozható és könnyen használható bárhol, akár otthon, akár utazás közben. A hinta összecsukható és könnyen tárolható, így nem foglal sok helyet.
 7. Környezetbarát: Az Adamo babahinta fenntartható módon, környezetbarát anyagokból készül! Az Adamo babahinta kényelmes, biztonságos és természetes megoldást kínál a baba ringatására, ami segíthet a baba nyugodt, kiegyensúlyozott pihenésében. Ráadásul a hinta hordozható, könnyen használható és környezetbarát.

Játszva fejleszt!

Minden termékünket a piacra kerülés előtt évekig teszteljük és tökéletesítjük. Cégünk mottója a „legjobbat” ezért is tölt el minket büszkeséggel, hogy hintánkat a gyermekekre tett pozitív hatásai miatt ma már több mozgásfejlesztő, konduktor és fejlesztőközpont is jó szívvel ajánlja. Nem csak a mozgásterápiában vagyunk jelen, hanem a koraszülöttek súlynövekedésében is hintánk segítségével óriási sikereket érnek el a Heim Pál Gyermekkorházban.

A hinta és a hintáztatás jó hatásait már a régi korokból ismerjük. Nagymamáink felismerték azt, hogy a hintáztatás nyugtat, ellazít és segít a gyermeknek az elalvásban. Ma több neves szakirodalom szól a hintáztatás pozitív hatásairól. Fontos kiemelni, hogy egy gyermek egyensúlyszerve ( a fülben) közvetlen kapcsolatban van idegrendszerével és annak érése a hintázás által is befolyásolható. A. J. Ayres évekig kutatta a szenzoros integráció területeit, melynek egyik része ez a rendszer. Terápiát is épített erre, mellyel kezelhetők a viselkedés, mozgás és tanulási problémák.

A gyermek egyensúlya akkor fejlődik, hogy ha kibillen a középvonalból, majd visszatalál. A kicsi az egyensúlykeresés közben bizonyos izmait megfeszíti és ugyanekkor meghatározott izmokat el kell lazítania. Ezeknek a kis izmocskáknak a koordinált mozgása szükséges a gyermek mozgásának összehangolásához. Ezek a korai ingerek nagyban befolyásolják gyermekünk későbbi harmonikus mozgás – beszéd- és képességfejlődését.

Az ADAMO már 15 éve bizonyít. Nem csak a mozgásfejlesztésben segít, de átsegít a kritikus időszakokon, mint a fogzás és a pocakfájás.

>Az ADAMO babahinta a legjobb választás. Válaszd Te is az EREDETIT!