Rólunk

Amikor 2005-ben elindítottuk vállalkozásunkat, soha nem gondoltuk volna, hogy az általunk megálmodott és gyermekünkről elnevezett hintánk világszerte elismert márkává válik.

Miután kisfiunk, Ádám megszületett, mi is megtapasztaltuk a babakor kritikus pontjait, mint a véget nem érő éjszakázások, a hasfájás, fogzás, frontok illetve a védőoltások utáni nyugtalan állapotok. Elkötelezetten kerestük a babák altatásának, és kiegyensúlyozottságának titkát. Kerestük a miérteket, a megoldásokat ésszerűen, és tudományosan is.

Hosszas kutatásaink és tapasztalataink eredményeként egy olyan babatermék született, amely innováció a kisgyermekes szülők mindennapi problémáinak megoldására és a családok életének egyszerűsítésére.

Kezdetben az Adamo hinta egy teljesen ismeretlen terméknek indult, mind kinézetét, mind használatát illetően, de mára szülők milliói támaszkodnak hintáink „varázslatára”, legyen szó altatásról, fejlesztésről vagy gyermekszórakoztatásról.

Elkötelezettek vagyunk természetünk megóvása iránt, ezért próbáljuk megteremteni az egyensúlyt a kor elvárásai, az előírások és a természet védelme között. Fontosnak tartjuk, hogy olyan minőségi és biztonságos termékeket készítsünk, amelyek alkalmasak arra, hogy generációról generációra vándorolhassanak minőségi romlás nélkül.

Termékeink sikeréhez nagyban hozzájárul az utánozhatatlan minőségük és trendi, minden igényt kielégítő megjelenésük. Ez nem csak a kiváló alapanyagoknak, hanem dolgozóink kimagasló szakértelmének és elhivatottságának is köszönhető.

Megható elismerés számunkra a magyar édesanyák és családok támogatása és megbecsülése cégünk iránt, hiszen rendszeresen kapunk levelet édesanyáktól és nagymamáktól, hogy köszönetet mondjanak az Adamo hinta megalkotásáért. Ez a legnagyobb ajándék számunkra!

 

Köszöntünk oldalunkon, reméljük, hogy Téged is hamarosan az Adamo családban üdvözölhetünk!

 

Szeretettel,
Ádám és Csilla